Scroll down

Alternate Text

Onze jongerenambassadeurs

Jongerenambassadeurs

Alle jongerenambassadeurs van Defence for Children hebben zelf jarenlang in onzekerheid geleefd, wachtend op een verblijfsvergunning. Onze medewerkers op de helpdesk boden hun in die moeilijke periode juridische ondersteuning. Nu bundelen deze jongeren hun krachten als onze ambassadeurs. Ze geven een stem aan kinderen zonder verblijfsvergunning en zetten zich in voor de erkenning van hun rechten. Zij delen hun ervaringen en vertellen wat het met hen deed om geen vergunning te hebben, hoezeer ze het gevoel hadden dat hun leven in de pauzestand stond. Ze weten dat het verkrijgen van een verblijfsvergunning meer is dan een papiertje. Voor een kind betekent het de toekomst.

Lees meer over deze groep

 

 

 

Youth Group

Defence for Children - ECPAT Youth Group bestaat uit een groep studenten en jongprofessionals in de leeftijdscategorie van 18-26 jaar met verschillende (studie)achtergronden. De Youth Group bestaat uit twee commissies: Inspirations en Youth Projects. Op dit moment maken Sacha, Lola, Danique en Femke deel uit van onze Youth Group. Zij zetten zich vrijwillig in om bewustzijn te creëren rondom alle thema’s waar Defence for Children - ECPAT zich hard voor maakt en om de kennis over die thema’s te vergroten. Zij gaan hiervoor in gesprek met kinderen, studenten en professionals. Ze plaatsen ook nieuwsberichten op de website en social media. Daarnaast organiseren ze activiteiten en bijeenkomsten.

Lees meer over deze groep

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons beleid. Privacy verklaring
Ja
Nee